Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online kvíz játékok képes leírás - Kvíz.tlap.hu
részletek »

Online kvíz játékok - Kvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kviz.tlap.hu » Online kvíz játékok
Keresés
Találatok száma - 22 db
Blocks

Blocks

A Blocks egy nyereményjáték oldal, ahol minden hónapban nyerhetsz. Játékos kvízkérdések megválaszolásával és az oldal ajánlásával haladhatsz előre a nyereményekhez vezető úton! Lépések: 1. Regisztrálj! 2. Játssz minél több napon! 3. Ajánld az oldalt! 4. Nyerj! Hogyan működik a játék? Belépés után kattints a mai napra és válaszold meg az aznapi kérdést! Ha kihagytál egy napot, dobj a dobókockával és ha szerencsés vagy, pótolhatod az elmúlt napokat.

Délmagyar Kvíz

Délmagyar Kvíz

A Kvízben különböző témakörökben kvízjátékokat találsz. Az egyes kvízeket pontozzuk és ranglistákat állítunk fel az elért pontszám és időeredmény szerint. A Kvíz a Délmagyar Online műveltségi kvízjátéka, amelyben különböző témakörökben folyamatosan gyarapodó számú játékokat játszhatsz. A témakör kiválasztása után lehet a rendelkezésre álló játékok között választani. A kérdéseket egyenként kell megválaszolni 4 lehetséges válasz közül kiválasztva a helyes választ. Amennyiben regisztrált látogató vagy, és a játék előtt vagy annak végén beléptél, eredményed felkerül a ranglistákra. A játék pontozása az egyes kérdések alappontszámára épül. Ezt a pontszámot egy időszorzóval szorozzuk meg, amely a kérdés fölött eltöltött gondolkodási idő telésével lépésenként csökken. Minél gyorsabban válaszoltál egy kérdésre, annál magasabb pontszám jár érte. Ha egy percnél többet töltöttél el a gondolkodással, akkor attól kezdve csak az alappontszámot kapod a helyes válaszra. Így tehát előfordulhat, hogy kevesebb, de gyorsabban megválaszolt helyes válasszal több pontot érsz el, mintha az összes kérdést megválaszoltad volna hosszú gondolkodás után.

Elmebajnokság

Elmebajnokság

Létezik egy hely, ahol koksz helyett könyv van, százhúszas szériázás helyett lexikális tudás, és nem a bicepsz a mérce, hanem a tájékozottság, a műveltség és a logikai készség. Érdekel? Akkor mérkőzz meg a gondolkodó ember lapja, az Interpress Magazin Elmebajnokságán! Változatos témakörök, érdekes kérdések, értelmes ellenfelek, értékes nyeremények. Mi kell még? A Te tudásod és játékos kedved!

EU Kvíz

EU Kvíz

Európa kétségkívül a mi otthonunk! Ám most kiderülhet, hogy ismerjük-e eléggé az Európai Uniót, illetve tudunk-e eleget arról a 27 országról, amelyek ezt az egységet alkotják! Ha úgy érzed TE otthon vagy Európában és szereted a kvíz-típusú ügyességi játékokat, fél éven át versenyszerűen játszhatsz és bizonyíthatod tudásodat. Az EU Kvíz olyan erdélyi magyar fiatalok számára készült, akik nyitottak az Európai Unió iránt és érdeklődve figyelik az Európai Parlament működését.

Fejtörők

Fejtörők

Fejtörők, feladványok, logikai feladatok, tesztek, találós kérdések, idézetek. Pl.: Egy gazda szolgát akart felfogadni. Előtte azonban a szolgának a következő próbát kellett teljesítenie: - Látod ezt a hordót? Ezt vízzel kell megtöltened, méghozzá úgy, hogy pontosan a feléig érjen, se többet, se kevesebbet nem szabad töltened bele. De vigyázz, közben se pálcát se egyéb más mérőeszközt nem használhatsz! A szolga megbirkózott a feladattal. Hogyan csinálta?

Fociról

Fociról

Már a közelgő dél-afrikai foci vb-re való ráhangolódásként robi0116 kérésére jöjjön egy focis játék! Itt nem azt kell bizonyítanunk, hogy mennyire ügyesen rúgjuk a bőrt, hanem azt, hogy mennyi mindent tudunk erről a csodálatos játékról! A játékhoz sajnos kell némi angol tudás, de itt az alkalom, hogy szórakozva tanuljon mindenki :) A játékhoz toplista is tartozik, így lássuk, hogy ki a legnagyobb foci mágus az internetjátékosok között!

G-kvíz

G-kvíz

Vannak titkos vágyaid? Mersz őszintén beszélni őszintén a szexről? Most letesztelheted velünk, hogy mennyire vagy nyitott szexuális téren! A családodban gyakori téma volt a szexualitás vagy inkább tabunak számított?

Gasztronómiai ki-mit-tud a Mindmegettén!

Gasztronómiai ki-mit-tud a Mindmegettén!

Üdvözlünk a Kvíz játékban! Mérd össze tudásodat a többi mindmegettéssel, vagy kihívhatsz bárkit, aki Facebook azonosítóval rendelkezik, és nem regisztrált felhasználónk! A belépett játékosok közül bárki kihívható, ha elfogadja kihívásodat, indulhat is a vetélkedés! Egy fordulóban 10 kérdésre kell mindkettőtöknek válaszolni, 30 másodperc alatt megjelölni a szerintetek helyes választ! Aki több jó választ ad, az nyer! A győzelemeidet megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel akár az iwiwen, akár a facebookon keresztül!

Gyalogló Kvíz

Gyalogló Kvíz

Minden este 20 és 21 órai kezdettel tartunk kvízjátékokat a szobában. Ettől eltérő alkalmak mindig kihirdetésre kerülnek, hogy a játékosok tudják mikor jöhetnek még játszani, ezeken nem feltétlenül lehet pontot szerezni, ha igen, azt a vezető a játék elején kihirdeti (pl. Kvíz Plus, Maratoni kvíz Plus, Baby kvíz). A kérdések a közösben jelennek meg, a válaszokat is oda kell írni, egy sorba a teljes választ! Az első 20 jó válaszadót pontozzuk, ebből következően a maximális pontszám is 20. A helyezéstől függően ez a pontszám csökken természetesen. A kérdés megjelenése után 15-20 másodperc áll rendelkezésre a válaszadáshoz, ezt a vezető minden kérdés előtt kiírja. Természetesen aki a kérdéseket írta a kvízhez, az nem vehet részt a játékban. Minden hét végén heti sorsolást, a hónap végén pedig havi sorsolást tartunk a játékok után, ahol kiderül, ki nyeri meg a számos ajándék (könyvek, CD-k) egyikét.

Hirdetés
Honfoglaló stratégia játék

Honfoglaló stratégia játék

A Honfoglaló egy stratégiával ötvözött internetes kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik. Az oldalon lehetőség van tesztjátékot játszani, ill. regisztrált felhasználónévvel résztvenni a játékban. (regisztráció) A játékot: Hosszú Hadjárat, Villámháború szobákban lehet játszani. Amennyiben valaki nem talál ellenfelet magának, lehetőség van robotjátékosok ellen játszani. A Honfoglalóban a játékon kívül több helyen (pl. belépő kvíz) mód nyílik aranytallérok gyűjtögetésére, amelyekkel az árverésben értékes nyereményekre tehetsz szert. Az oldalon élénk közösségi élet folyik. A chaten, az üzeneteken és a fórumokon keresztül több ezer játékossal tarthatod a kapcsolatot. Udvari tanácsosaink az élet számos területén állnak rendelkezésedre szaktanáccsal.

Kvíz City

Kvíz City

Rengeteg kvízjáték a következő kategóriákban: földrajz, irodalom, művészetek, híres emberek, népek, kultúrák, nyelvek, sport, történelem, tudományok, zene, közlekedés, szórakozás és űrhajózás témakörökben. IQ tesztek.

KvízCafé

KvízCafé

A KvízCafé nyereményjátékain való részvételhez kávészemeket kell gyűjtened, melyekhez többféleképpen, de minden esetben ingyen juthatsz hozzá. Amellett, hogy a kvízjátékokon mások kávészemeit elnyered, különböző hírek olvasásával is értékes kávészemekhez juthatsz. Tehát gyűjtsd a kávészemeket, jelentkezz a kvíz-nyereményjátékokra, játssz a megadott időpontban, és nyerd meg értékes termékeinket! Nálunk a játék végén egyből kiderül, hogy ki a nyertes és csupán annyi feladata marad hátra, hogy átvegye nyereményét! Amíg várod a hétvégi nyereményjáték eljövetelét, addig a folyamatos kvízezés mellet, naponta frissülő érdekes híreket, vicceket olvashatsz, videókat nézegethetsz, különböző programokról, nyereményjátékokról tájékozódhatsz, mindezt véleményezheted, hozzátehetsz és az általad érdekesnek vélt témákról beszélgethetsz a fórumozókkal. Érezd magad otthon a virtuális kávézónkban!

Kvízkirály

Kvízkirály

Közel harmincezer kvízjáték nyereményekkel. Lépj be Kvízbirodalmunkba, de előbb regisztráld magad. A Kvíz Király a Habostorta/Randivonal regisztrációval működik. Ha már ott regisztrálva vagy, nincs más dolgod és csak lépljél be a kvízkirály címoldalán.

Kvízpart

Kvízpart

Kvízjáték, ahol különböző témakörökben több ezer kérdés áll rendelkezésre. A program véletlenszerűen válogatja játékba a kérdéseket nehézségi foktól függetlenül. A kérdéseket adott idő alatt, egyenként kell megválaszolni úgy, hogy a felajánlott 4 lehetséges válasz közül ki kell választanod a helytállót. Egy játék során megadott számú kérdésre válaszolhatsz maximum, ez a kérdésszám témakörönként változhat. Témakörönként más lehet az is, hogy hány élet áll rendelkezésedre, amelyeket rossz válasz adása esetén elveszítesz. Plusz életeket is gyűjthetsz: ha 15 kérdésre zsinórban helyesen válaszolsz, akkor 1 plusz életet kapsz! Játék közben segítségeket is felhasználhatsz, amelyekért kagylóval kell fizetni. Ha minden kérdést megválaszoltál, vagy az utolsó életed is elveszítetted, a játéknak vége. Ha a játék végén maradt életed, azt pontra váltjuk.

Lottie

Lottie

Számos teszt történelem, földrajz, tudomány, művészet, irodalom, zene, film, televízió, sport, vallás, nyelv és egyéb témakörökben, szótanító. Az egyes témakörökön belül is számos kvíz között válogathatunk.

Mi lenne?

Mi lenne?

A Mi lenne egy új online kérdezz/felelek játék, ahol IGENnel vagy NEMmel felelhetsz különböző érdekes, bevállalós, őrült, vagy személyes kérdésekre. Fantasztikus szórakozást nyújt társaságban, de az idő elütésére is totálisan alkalmas. Tornászd fel magad a ranglista élére, írj saját kérdéseket, és gyűjts pontokat az alapján, hogy mennyien kedvelték/válaszoltak az általad írtakra. A játék asztali gépekre, tabletekre, és minden mobiltelefonra optimalizálva van, így bárhol játszhatsz vele, ha úgy tartja kedved!

Nyisd ki a tudás ablakait!

Nyisd ki a tudás ablakait!

OWL a Bagoly kvíz- és fotó-portálja a baglyokra épül, hiszen OWL: Open your Windows to Learn! -megközelítő fordításban: Nyisd ki a Tudás Ablakait! A bagolygyűjtés ötlete pedig egy kirándulás során fogant az 1990-es évek elején, amikor egy salzburgi kirakatban megláttam egy gömb alakú kőbaglyot, amibe azonnal beleszerettem, sőt meg is vettem. Azóta fontos mottóm lett: Ha megdobnak egy kőbagollyal, visszadobom kenyérrel. Csatlakozz a Bagolyhoz - Több ezer kép, kérdés, válasz, magyarázat --- Join OWL - Thousands of photos

Tuti menü