Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kvíz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kvíz képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kviz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Erkennen Sie die Stars an ihren Kinderfotos?

Erkennen Sie die Stars an ihren Kinderfotos?

Auch von Stars gibt es uralte Fotos. Wir haben in den Fotoalben der Prominenten gestöbert und wahre Schätze ausgegraben. Erkennst du diese jungen Leute? Sztárok gyerekkori fotói - megismered őket?

100 kérdéses helyesírási teszt

100 kérdéses helyesírási teszt

100 kérdésben tesztelheti helyesírását. Egybeírás vagy különírás, párbeszéd, szavak betűi. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni. A program csak azokat a kérdéseket számolja, amelyeket Ön kitölt!

3 kérdéses tibeti személyiségteszt

3 kérdéses tibeti személyiségteszt

Ezt az önismereti tesztet már ismerem egy jó pár éve, és nagyon tetszik. 'Tibeti személyiségteszt néven kering a neten, és bizonyos időközönként újra és újra megkapom pps formában (lehet, te is találkoztál már vele). A teszt a szóasszociáció elvén működik, és olyan szimbólumokkal dolgozik, amelyek a tudatalattiból hoz fel információkat. Legutóbb kb. két hete érkezett meg hozzám ez az önismereti teszt. Arra emlékeztem, hogy csináltam már ezt az önismereti tesztet, de a megoldásokra már nem. Az eredmény meglepő volt, és igaz a jelenlegi helyzetemre - szóval a teszt működött!

A 3 legjobb ingyenes, online IQ-teszt

A 3 legjobb ingyenes, online IQ-teszt

A teszt 70 kérdésből áll, és kitöltése nagyjából fél órát vesz igénybe. A kérdéseket bizonyos időkorláton belül kell megválaszolnod, így ennél több időt biztosan nem fogsz eltölteni vele. A teszt nyelvi képességfelmérőkkel indul, ezután logikai, numerikus, mértani és memóriatesztek következnek. A Mensa IQ-tesztjének hivatalos verzióját személyesen töltheted ki, de ezért már fizetni kell - ha viszont bekerülsz a zseni kategóriába, vagyis a legjobb 2%-ba, akkor tagja lehetsz a Mensa IQ-bajnokok csapatának.

Állapotfelmérő

Állapotfelmérő

Töltse ki tesztünket, és tudjon meg egészségi állapotáról többet! A kérdések megválaszolásával akár új irányt is vehet élete, és céltudatosabban élhet! Az életmódváltáshoz kérje szakember segítségét!

Általános műveltség

Általános műveltség

Hier kannst du selbständig deine Kenntnisse und Fähigkeiten testen und dein Allgemeinwissen individuell erweitern. Allgemeinbildung-ch bietet ein umfangreiches Angebot kostenloser interaktiver Online-Übungen aus 18 Wissensbereichen. Über 6500 Aufgaben sind mittlerweile zum Lernen verfügbar und es werden stetig mehr ! Dank 13 verschiedenen Übungstypen wie etwa Lückentext, Wörterpuzzle, Quizfragen oder Kreuzworträtsel wird es dir hier nie langweilig.

Az egykori elmebajnok

Az egykori elmebajnok

1985-ben és 1991-ben is szerepelt Egri János televíziós vetélkedőjén. Ezt megelőzően is trenírozott hasonló megmérettetéseken, mint például az egyetemek közti vetélkedőkön, a Diákpolitikusok Országos Vetélkedőjén, vagy Szilágyi János egyik rádiós kvízműsorában. Ezeknek a vetélkedőknek sokszor csak egy meleg kézfogás, vagy - István mondta viccesen - két méter eladhatatlan hanglemez vagy könyv, vagy tizenöt kiló pilótakeksz volt a díja. Esztergom egyik legérdekesebb gondolkodású, filozófiai hajlammal is bőségesen megáldott értelmiségije, aki politológus, talán egy újabb elmebajnokságra készül.

Blocks

Blocks

A Blocks egy nyereményjáték oldal, ahol minden hónapban nyerhetsz. Játékos kvízkérdések megválaszolásával és az oldal ajánlásával haladhatsz előre a nyereményekhez vezető úton! Lépések: 1. Regisztrálj! 2. Játssz minél több napon! 3. Ajánld az oldalt! 4. Nyerj! Hogyan működik a játék? Belépés után kattints a mai napra és válaszold meg az aznapi kérdést! Ha kihagytál egy napot, dobj a dobókockával és ha szerencsés vagy, pótolhatod az elmúlt napokat.

Budapestről

Budapestről

Mennyire ismered Budapestet? Műveltségi kvíz játék Budapestről, a város történelméről, kerületeiről, nevezetességeiről, látnivalóiról, hídjairól értékeléssel és oklevéllel a végén.

Hirdetés
Das Quiz

Das Quiz

Lernen ohne Anreiz oder ohne Leistungsbestätigung kann sehr schnell mühevoll und anstrengend werden. Wer spielerisch lernt, der hat meistens Spaß und das Lernen wird durch das Spiel positiv wahrgenommen. Genau dafür ist die Lern- und Spieleplattform 'Fragespiel.com - Das Quiz im Internet' gemacht worden. Durch die verschiedenen Ratespiele kann man sein Wissen erweitern und überprüfen. Viele Sachen lernt man nur in der Schule aber genau diese zählen zum Allgemeinwissen - zum Beispiel die Haupstädte der einzelnen Länder in Europa. Wer nun sein Wissen spielerisch testen möchte, der ist genau richtig auf dieser großartigen Spielseite.

Délmagyar Kvíz

Délmagyar Kvíz

A Kvízben különböző témakörökben kvízjátékokat találsz. Az egyes kvízeket pontozzuk és ranglistákat állítunk fel az elért pontszám és időeredmény szerint. A Kvíz a Délmagyar Online műveltségi kvízjátéka, amelyben különböző témakörökben folyamatosan gyarapodó számú játékokat játszhatsz. A témakör kiválasztása után lehet a rendelkezésre álló játékok között választani. A kérdéseket egyenként kell megválaszolni 4 lehetséges válasz közül kiválasztva a helyes választ. Amennyiben regisztrált látogató vagy, és a játék előtt vagy annak végén beléptél, eredményed felkerül a ranglistákra. A játék pontozása az egyes kérdések alappontszámára épül. Ezt a pontszámot egy időszorzóval szorozzuk meg, amely a kérdés fölött eltöltött gondolkodási idő telésével lépésenként csökken. Minél gyorsabban válaszoltál egy kérdésre, annál magasabb pontszám jár érte. Ha egy percnél többet töltöttél el a gondolkodással, akkor attól kezdve csak az alappontszámot kapod a helyes válaszra. Így tehát előfordulhat, hogy kevesebb, de gyorsabban megválaszolt helyes válasszal több pontot érsz el, mintha az összes kérdést megválaszoltad volna hosszú gondolkodás után.

Der kostenlose IQ-Test online

Der kostenlose IQ-Test online

Gratis IQ Test online - Wie intelligent sind Sie? IQ Tester - wie gut sind Sie im analytischen Denken und im logischen Schlussfolgern? Mit Hilfe des gratis IQ-Tests auf sueddeutsche.de können sie annähernd verlässlich ermitteln, wie hoch Ihr Intelligenzquotient ist. Der IQ Test enthält 86 Fragen und dauert etwa 60 Minuten, er beinhaltet verbale, numerische und bildhafte Aufgaben in sechs verschiedenen Intelligenztest.

Elmebajnokság

Elmebajnokság

Létezik egy hely, ahol koksz helyett könyv van, százhúszas szériázás helyett lexikális tudás, és nem a bicepsz a mérce, hanem a tájékozottság, a műveltség és a logikai készség. Érdekel? Akkor mérkőzz meg a gondolkodó ember lapja, az Interpress Magazin Elmebajnokságán! Változatos témakörök, érdekes kérdések, értelmes ellenfelek, értékes nyeremények. Mi kell még? A Te tudásod és játékos kedved!

Elmebajnokság  1000 új kérdés

Elmebajnokság 1000 új kérdés

Ebben a könyvben megtalálhatók az Elmebajnokság legérdekesebb kérdései és természetesen a válaszok is. Több mint 1000 kérdés sorakozik egymás után e lapokon, olyanok is, amelyeket a műsorban nem volt alkalmam megkérdezni, tehát még az Elmebajnokság leghűségesebb nézőinek is újat nyújtanak. Tudom, nehéz beleszólni abba, ki hogyan olvasson egy könyvet, mégis azt tanácsolom, hogy mindazok, akik a saját tudásukat szeretnék ellenőrizni, szeretnék fölmérni - önmagukat sem becsapva -, mennyit is tudnak, mennyit felejtettek, azok ne lapozzanak azonnal a válaszokhoz, hanem törjék kicsit a fejüket, erőltessék a memóriájukat. Higgyék el, megéri.

Elmebajnokság - Paródia Gálvölgyivel

Elmebajnokság - Paródia Gálvölgyivel

Gálvölgyi János (Budapest, 1948. május 26.) Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművész, parodista. Miután elvégezte az általános iskolát, a Madách Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Kitanulta a fényképész szakmát, majd 1967-68-ban a Révai Nyomda kemigráfus fényképészeként dolgozott.

EU Kvíz

EU Kvíz

Európa kétségkívül a mi otthonunk! Ám most kiderülhet, hogy ismerjük-e eléggé az Európai Uniót, illetve tudunk-e eleget arról a 27 országról, amelyek ezt az egységet alkotják! Ha úgy érzed TE otthon vagy Európában és szereted a kvíz-típusú ügyességi játékokat, fél éven át versenyszerűen játszhatsz és bizonyíthatod tudásodat. Az EU Kvíz olyan erdélyi magyar fiatalok számára készült, akik nyitottak az Európai Unió iránt és érdeklődve figyelik az Európai Parlament működését.

Europa - Quiz

Europa - Quiz

Tower of London, Louvre, Petersdom ∓Co - wie ist es um dein Wissen über die Touristenattraktionen und Hauptstädte Europas bestellt? Finde es jetzt heraus - viel Spaß beim Durchklicken! Német nyelvű quiz Európai nevezetességekről.

Tuti menü