Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Földrajzi kvíz képes leírás - Kvíz.tlap.hu
részletek »

Földrajzi kvíz - Kvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kviz.tlap.hu » Földrajzi kvíz
Keresés
Találatok száma - 7 db
Földrajz témában

Földrajz témában

Szűkítsük a kört. Ez amit most Te, kedves olvasó látsz, egy földrajzot oktató program, illetve földrajz kvíz honlapja. Szerintem nem kell különösebb indoklás, hogy miért csinál az ember gyereke oktató programokat, játékokat... Tanítani. Ahhoz hogy tanítsunk valakinek tudni is kéne, ezért (is) került be a csapatba Ármin, aki talán még ért is kicsit a földrajzhoz.

Földrajzi témájú kvíz feladatok

Földrajzi témájú kvíz feladatok

Online kvízfeladatok a Kisalföld oldalán művelődés, természet, mozi, sport, földrajz, törénelem, szigetek, földrajzi utazók témakörökben, német, olasz és angol nyelvi tesztek, tesztek nőknek, tudás- és Kresz tesztek

Ingyenes földrajz kvíz program 70 okosító játékkal

Ingyenes földrajz kvíz program 70 okosító játékkal

A Seterra egy ingyenesen letölthető földrajz kvíz program, amellyel játékosan tanulhatók, gyakorolhatók a földrajzi ismeretek. A 9 nyelven beszélő program jelenleg mintegy 70 kész földrajzi kvízt tartalmaz.

Magyarország - Kvíz

Magyarország - Kvíz

Tudod, hogy hol van az Alföld legmagasabb pontja, és hány folyó találkozásánál fekszik Győr? Tedd próbára magad, és tudj meg még többet Magyarországról! Egyszerre tanítanak és szórakoztatnak a jól forgatható kis könyvecskék! Mindegyik könyvecske 117 kérdést tartalmaz. Bárhol bármelyiket elővehetjük - kicsik, praktikusak és unaloműzők! A sorozat folytatódik!

Magyarország és szomszédai

Magyarország és szomszédai

A megadott városokat, hegyeket, országhatárokat kell megjelölni egy domborzati térképen. A kattintás után rögtön megkapjuk az eredményt, hogy eltaláltuk-e, ha nem akkor megtudjuk, hány kilométer az eltérés, megadja a pontszámot és a játékban elért százalékos arányunkat.

Magyarország játék

Magyarország játék

Ezen az oldalon mindenki könnyen és bátran teszelheti tudását mennyire ismeri Magyarországot. Jelenleg földrajzi és közlekedési témájú játékokat találhattok itt, de reményeink szerint ezek a témakörök folyamatosan bővülni fognak.

National Geographic

National Geographic

Különböző földrajzi kvízek és a National Geographic cikkjeihez kapcsolódó tesztek, amelyre a válaszokat a megadott lapszámban lehet megtalálni. Változatos és érdekes témák, pl. Reneszánsz képrejtvény, Cunami, Rénszarvasok népe, stb.

Tuti menü