Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Facebook kvízek képes leírás - Kvíz.tlap.hu
részletek »

Facebook kvízek - Kvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kviz.tlap.hu » Facebook kvízek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budapestről

Budapestről

Mennyire ismered Budapestet? Műveltségi kvíz játék Budapestről, a város történelméről, kerületeiről, nevezetességeiről, látnivalóiról, hídjairól értékeléssel és oklevéllel a végén.

Facebook kvízek gyűjteménye

Facebook kvízek gyűjteménye

Facebook rajongói oldalára készült a Kvíz. Kérdések végére megtudhatjuk mennyire is vagyunk szerelemes típusuak? Mennyire lennél jó Forma 1-es pilóta? Mennyire vagy Kvíz játékos? Kultúr Kvíz - Irodalom Milyen a viszonyod a szellemekkel? I love Football Pénz(ügyes) Kvíz X-Faktor Kvíz, és még sok más

Jó anya vagy? kvíz

Jó anya vagy? kvíz

Töltsd ki a Babaindex kvízét, hogy megtudd milyen anyuka vagy, esetleg leszel, ha most tervezed a babavállalást. Mérjétek le ti is ebben a kis játékban, hogy mennyit tudtok az újszülöttekről. A sikeres kitöltés után egy képes oklevelet kapsz, amely igazolja, hogy mennyire vagy jó anya. Weboldalunkkal és facebook oldalunkkal a kismamáknak és kispapáknak szeretnénk segíteni a babaápolás és nevelés nehézségeiben. Hiszen sok esetben az újdonsült szülő csak akkor döbben rá, mennyi információra van szüksége, amikor már kezében tartja gyermekét.

Kvízjátékok

Kvízjátékok

Minden játékos kedvű facebook felhasználót várunk ide. Itt találhatsz kedvedre való kvízjátékot sok témában, IQ teszteket, műveltségi teszteket, játékos és vicces kvízeket.

Tuti menü