Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tesztek képes leírás - Kvíz.tlap.hu
részletek »

Tesztek - Kvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kviz.tlap.hu » Tesztek
Keresés
Találatok száma - 11 db
100 kérdéses helyesírási teszt

100 kérdéses helyesírási teszt

100 kérdésben tesztelheti helyesírását. Egybeírás vagy különírás, párbeszéd, szavak betűi. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni. A program csak azokat a kérdéseket számolja, amelyeket Ön kitölt!

3 kérdéses tibeti személyiségteszt

3 kérdéses tibeti személyiségteszt

Ezt az önismereti tesztet már ismerem egy jó pár éve, és nagyon tetszik. 'Tibeti személyiségteszt néven kering a neten, és bizonyos időközönként újra és újra megkapom pps formában (lehet, te is találkoztál már vele). A teszt a szóasszociáció elvén működik, és olyan szimbólumokkal dolgozik, amelyek a tudatalattiból hoz fel információkat. Legutóbb kb. két hete érkezett meg hozzám ez az önismereti teszt. Arra emlékeztem, hogy csináltam már ezt az önismereti tesztet, de a megoldásokra már nem. Az eredmény meglepő volt, és igaz a jelenlegi helyzetemre - szóval a teszt működött!

Állapotfelmérő

Állapotfelmérő

Töltse ki tesztünket, és tudjon meg egészségi állapotáról többet! A kérdések megválaszolásával akár új irányt is vehet élete, és céltudatosabban élhet! Az életmódváltáshoz kérje szakember segítségét!

Kresz-Teszt

Kresz-Teszt

Non-Stop Autósiskola On-line Kresz: Kresz-tanfolyam, KRESZ oktatás, Kresz-teszt labor, Kresz-vizsga oldalán köszöntünk! Bemutatkozásként csak annyit, hogy Autósiskolánk 1991 óta működik. Az elmúlt 20 évben több mint 20.000 tanulónk lett autós vagy motoros jogosítvány birtokosa. Tartozz Te is közéjük!

Milyen fogyókúra való neked?

Milyen fogyókúra való neked?

A Nők Birodalma portál tesztje: Milyen fogyókúra való neked? A kanapén ülsz egész nap és csak nassolsz? Vagy azért nyárra mindig formába hozod magad? Töltsd ki a tesztünket, és megtudod, te milyen diétázó vagy.

My Way

My Way

Ahogy az eddigi életedre gondolsz, átfuthat a fejeden, hogy milyen sok mindent letettél az asztalra, és hogy az életed többé-kevésbé rendben van. Meglehet, hogy mások irigyelnek is, hiszen megvan mindened, ám azt csak te tudod, mekkora árat fizetsz ezért nap mint nap. Ahogy múlik feletted az idő, talán egyre többször kapod azon magad, hogy megszólal meg a fejedben egy hangocska.

Nagy szerelem teszt

Nagy szerelem teszt

Az igazi, a mindent elsöprő nagy szerelem... Csak egy időre szól, vagy örökre? A szerelmesek nem szűnő dilemmája ez, mióta létezik e különös érzés a földön. De ön találkozott-e már vele, és ha még nem, úgy érzi, hogy készen áll rá? Képes rá, hogy felismerje és óvja? Vagy hagyja elmenni az orra előtt? Ha bizonytalan, válaszoljon az alábbi teszt kérdéseire, majd értékelje válaszait...

Oxfordi Képesség teszt

Oxfordi Képesség teszt

Miért félrevezető, megtévesztő és etikátlan a szcientológusok által használt teszt elnevezése? A 200 kérdéses kérdőív - melyet a jelenkezőkkel, érdeklődőkkel töltetnek ki - azért viseli a jól csengő Standard Oxfordi Képességvizsgálat nevet, mert Hubbard (az alapító) éppen Oxfordban tartózkodott, amikor megalkotta azt - és ennyiben ki is merül a kérdőívnek a neves egyetemhez fűződő kapcsolata. Ezt persze nem kötik a gyanútlan érdeklődő orrára, hanem a trükkel hamis presztizst teremtenek maguknak.

Párkapcsolati teszt

Párkapcsolati teszt

Mennyire szerelmes Ön párjába? - Párkapcsolati teszt Szánjon néhány percet 15 kérdéses szerelmi tesztünk kitöltésére és tudja meg mennyire szenvedélyes Ön. Gondoljon partnerére és válaszolja meg a kérdéseket őszintén.

Hirdetés
Stressz teszt

Stressz teszt

A stressz a hétköznapok velejárója, azonban lehet, hogy Ön nem tudja megfelelően kezelni. Tesztünk kitöltésével választ kaphat arra, hogy az utóbbi időben mennyire sok stressz érte Önt! Praktikus megoldások stressz ellen.

Tesztelje tudását: Ismeri a közmondásokat, szólásokat?

Tesztelje tudását: Ismeri a közmondásokat, szólásokat?

Tesztelje tudását: Ismeri a közmondásokat, szólásokat? Mit győz sok lúd és mit mondjon még, aki á-t mond? Kíváncsi Ön arra, mennyire ismeri a magyar szólásokat, közmondásokat? Tesztelje tudását portálunkon! Jó találgatást!

Tuti menü